Παράταση δόθηκε για την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 21 Ιουλίου αλλά δεν φαίνεται να είναι αρκετή και ήρθε μετά από αιτήματα που κατέθεσαν όλοι οι φορείς σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Φοροτεχνικών Φθιώτιδας Δημήτρη Κόρκο ενώ παράλληλα τις τελευταίες δέκα ημέρες το σύστημα υποβολής δεν λειτουργούσε κατά τις εργάσιμες ώρες.
Η παράταση αυτή των τεσσάρων ημερών δεν καλύπτει τις ανάγκες και σύμφωνα με τον ίδιο υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταποκριθούν ενώ ο όγκος των δηλώσεων που συγκεντρώθηκαν σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι τεράστιος.
Ο κ.Κόρκος χαρακτήρισε μιλώντας στον FM1 ως άδικο το μέτρο της τεκμαρτής φορολόγησης που δυστυχώς συνεχίζεται ενώ όσον αφορά το στοιχείο του κωδικού ενοικίασης για την επιδότηση ενοικίου αν δεν μπήκε στην φορολογική δήλωση μπορεί να προστεθεί εκ των υστέρων.
Παράλληλα ανέφερε ότι ευτυχώς για τον κλάδο αναγνωρίστηκε το δικαίωμα της ασθένειας.

















