Προχωρούν οι συζητήσεις μεταξύ δήμου Λοκρών και του ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ για να δρομολογηθούν οι λύσεις εκείνες που θα διευκολύνουν το δήμου να παραλάβει τουν οικισμό από την ευθύνη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Μπορεί κάποιοι από τους ιδιοκτήτες να διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση αυτή της μετάβασης όμως όπως εξήγησε αναλυτικά στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 ο δήμαρχος Λοκρών δεν υπάρχει καμία αντίρρηση αρκεί η μετάβαση να είναι συντεταγμένη και ο δήμος να έχει τους πόρους εκείνους που θα του επιτρέπουν να κάνει παρεμβάσεις.
Ο δήμαρχος Λοκρών επεσήμανε ότι «υπάρχουν πολλές βλάβες στην οδοποιία των 120χλμ του οικισμού που απαιτούν κόστος εκατομμυρίων ,δεν έχουν παρεμβάσεις για την πυροπροστασία εδώ και χρόνια. Βασικές προϋποθέσεις για να παραλάβει ο δήμος τον οικισμό.»
Ακούστε αναλυτικά τα όσα εξήγησε ο δήμαρχος Λοκρών:

















