Τις προτάσεις του κατέθεσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας όσον αφορά τις αναγγελίες που αναμένονται στη ΔΕΘ και τις οποίες ανέλυσε στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ-FM1 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Χρυσόστομος Καρέλλης ο οποίος παράλληλα θεωρεί ότι είναι βέβαιο πως θα ακουστούν μέτρα που θα ενισχύσουν την επιχειρηματιοτητα αλλά και να βοηθήσουν τους καταναλωτές ώστε να αυξηθεί η αγοραστική τους δυνατότητα γεγονός που επηρεάζει και τον επιχειρηματικό κόσμο.
Σε αυτή τη χώρα σημείωσε ο Πρόεδρος, ποτέ δεν έχουμε επιβραβεύσει τους συνεπείς επιχειρηματίες και η πρότασή μας αφορά αυτή την κατεύθυνση ενώ ταυτόχρονα κρίνουμε ότι χρειάζονται άμεσα μέτρα για την ειδική στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει προβλεφθεί.
Δυστυχώς ανέφερε ο κ. Καρέλλης, δεν κινείται η πολιτεία σε αυτή την κατευθυνση που έχουν οι προτάσεις μας ως Επιμελητήριο και έχουν στόχο την ουσιαστική στήριξη του επιχειρηματικού κλάδου, αλλά μάλλον στην αντίθετη με όλα αυτά τα μέτρα που συνεχώς λαμβάνονται και πλήττουν την επιχειρηματικότητα αντί να την ενισχύουν.
Στη ΔΕΘ, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου θα υπάρχει περίπτερο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας όπου θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες τα καταστήματα μας, τα προιόντα μας, τις επιχειρήσεις μας και θα διαφημίσουν την περιοχή μας.

















