Τα εσωτερικά του κόμματος, τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και την επόμενη μέρα στην Φθιώτιδα σχολίασε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία FM-1 96.2 το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Τσόγκας.
«Προσωπικά ομιλώντας, όταν βρίσκομαι σε τηλεοπτικά πάνελ, επιλέγω το χρόνο που έχω να μιλάω για το πρόγραμμα και το έργο του ΠΑΣΟΚ. Όσοι αρέσκονται να βάζουν περισσότερο νερό στο μύλο της κυβερνητικής προπαγάνδας, είναι εχθροί του κόμματος μας και θολώνουν την εικόνα του. Το άγχος του κόσμου είναι αν θα μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει τον πραγματικό αντιπολιτευτικό πόλο αυτής της χώρας και φυσικά να είναι αύριο μια σταθερή κυβερνητική επιλογή. Ο δρόμος για το κόμμα μας είναι ανηφορικός αλλά εμείς θα είμαστε παντού.»
Σχολιάζοντας τα δημοσκοπικά δεδομένα, ο κ. Τσόγκας σχολίασε πως ο πρόεδρος και το κόμμα θα κριθεί στην κάλπη.
Στη συνέχεια, ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη σχολίασε τα τοπικά προβλήματα της Φθιώτιδας, με κυρίαρχο αυτό της οικονομικής κατάστασης.
«Έχουμε καθημερινά προβλήματα όπως την ακρίβεια και βλέπουμε πως ακόμη και οι Δήμοι, όπως ο Δήμος Λαμίας να δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Δεν γίνεται όλη η περιοχή να περιμένει το εργοστάσιο της ΙΟΝ για να δημιουργηθεί αναπτυξιακή δύναμη στην περιοχή. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή εξέλιξη, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Στόχος μας είναι η δημιουργία πλάνου δράσης για κάθε περιοχή ξεχωριστά. Δράσεις γίνονται σε όλη την χώρα, θέλουμε να είμαστε δίπλα στον λαό και να επικοινωνήσουμε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα τις θέσεις και τις προτάσεις μας.»
Τέλος, ο κ. Τσόγκας ανακοίνωσε πως στις 28/6 είναι προγραμματισμένο να γίνει η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στην Λαμία, με κορυφαίο θέμα στη ατζέντα να είναι το πρόβλημα του δημογραφικού στην περιοχή μας, τα αγροτικά ζητήματα, ο τουρισμός και το brand Ρούμελη.
«Η περιοχή βιώνει οικονομικό μαρασμό και η δουλειά μας είναι να σχεδιάσουμε ρεαλιστικά τις δράσεις εκείνες που θα φέρουν την πολυπόθητη ανάπτυξη.»

















