Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Υδάτινοι πόροι και οδικές προσβάσεις απασχολούν την Ευρυτανία(ηχητικά)

Facebook

 

Το σχέδιο «Ευρυτος» και η αντλισιοταμίευση στα Άγραφα απασχολούν έντονα την Ευρυτανία και ο τρόπος αντιμετώπισης δημιουργεί αντιπαραθέσεις αν και όλοι συγκλίνουν στην αρνητική γνωμοδότηση που εξαρχής έλαβε η Επιτροπή Περιβάλλοντος. Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας βέβαια η πρόταση της μειοψηφίας για προσφυγή στο ΣτΕ για το θέμα των Αγράφων δεν υιοθετήθηκε από την περιφερειακή αρχή.

Μιλώντας στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός εξήγησε ότι το περιφερειακό συμβούλιο έχει υιοθετήσει την αρνητική γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής Περιβάλλοντος. Έργα πρωτόγνωρα, μεγάλα και αγνώστων συνεπειών τα χαρακτήρισε ο αντιπεριφερειάρχης ,ο οποίος αντιλαμβάνεται τις ανάγκες που υπάρχουν όμως όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών.

«Ακούμε πολλά και διαφορετικά σχέδια! Ας μας πουν τι θέλουν να κάνουν όσο σκληρό και αν είναι!!!» διαμηνύει ο δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης  προσθέτοντας ότι κάτοικοι και φορείς θα συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς να περιμένουν από άλλους να λύσουν τα προβλήματα.

Μεγάλο πρόβλημα τους τελευταίους επτά μήνες αποτελεί για τα Άγραφα η σύνδεση με την Αιτωλοακαρνανία μετά την καταστροφή του δρόμου  .Παρά τις αυτοψίες και τις μελέτες τίποτα δεν προχωράει και αύριο κάτοικοι των δυο νομών θα συναντηθούν για να διαμαρτυρηθούν στην γέφυρα της Βέργας.

 

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick