Στον Βόλο βρέθηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να υπερασπιστεί δύο πολίτες εκπροσώπους κίνησης που κατηγορήθηκαν για επεισοδιακή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με τη συνήγορο των δυο κατηγορουμένων, η μάχη των παραβιάσεων του δικαιώματος του καθενός στη ζωή και σε ένα φυσικό κι ασφαλές περιβάλλον οι αγώνες για τη δημόσια υγεία εναντίον της ρύπανσης της μόλυνσης του περιβάλλοντος είναι δημοκρατικοί αγώνες και γι αυτούς διώκονται οι δύο άνθρωποι ενώ έγινε ξεκάθαρο ότι έπρεπε να κάθονται αυτοί που εμφανίστηκαν ως ανήξεροι μάρτυρες που δήθεν δεν γνωρίζουν τι έγινε δεν ευθύνονται και δεν θυμούνται υπό την προστασία μιας προέδρου που λειτουργούσε ως υποβολέας και ως υποστηρικτής ψευδομαρτύρων είναι ντροπή για τη δικαιοσύνη και δημοκρατίες τέτοιες παρουσίες και να μην έχουμε ανεξάρτητους εισαγγελείς.
Επίσης η κ. Κωνσταντοπούλου γνωστοποίησε ότι κατέθεσε μήνυση στην πρόεδρο και την εισαγγελέα έδρας, ενώ εκτίμησε ότι το Δικαστήριο θα ήθελε η δίκη να ολοκληρώσει χωρίς να γίνει και να διαγνώσει την πρόδηλη αθωότητα των ανθρώπων και τόνισε ότι είναι εκτεθειμένο στα Δικαστήρια και προβληματική η κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο.

















