Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Ο μαθητής της Α’ Λυκείου Κωνσταντίνος Γάκης μιλάει στον ΛΑΜΙΑ FM-1 για την επιτυχία του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2022

Facebook

Την 6η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2022 κατέλαβε ο μαθητής της Α΄ τάξης του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας Γάκης Κωνσταντίνος.

«Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του 4ου ΓΕ.Λ. Λαμίας συγχαίρουμε τον μαθητή της Α ́ τάξης, Γάκη Κωνσταντίνο ο οποίος στον 32ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2022 που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, κατετάγη 6ος πανελλαδικά»

Μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1, ο μαθητής τόνισε ότι συμμετείχε μετά απο νόσηση με κορονοϊο αλλά λατρεύει την φυσική γιατί είναι πάντα μία πρόκληση.

«Με ενδιέφερε πάντα η φυσική και τα μαθηματικά και συμμετέχω σε διαγωνιμσούς όποτε μπορώ. Μακάρι στο μέλλον να φέρω κι άλλες διακρίσεις στον τόπο μας…»

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick