Για τη δολοφονία των δύο δίδυμων εγγονών της που είχε υπό την κηδεμονία της κατηγορείται μια 55χρονη γυναίκα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, η οποία μετά την αποτρόπαια πράξη της επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
Η Ντόροθι Φλουντ συνελήφθη την Παρασκευή, μία μέρα αφότου βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμούς τα οκτάχρονα αγοράκια, στο υπνοδωμάτιό τους. Αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού και κρατείται με εγγύηση 250.000 δολάρια.
Όταν οι αρχές έφτασαν την Πέμπτη στο σπίτι της γυναίκας μετά από κλήση που δέχτηκαν για ιατρική βοήθεια βρήκαν την 55χρονη χωρίς τις αισθήσεις της, λόγω υπερβολικής δόσης και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Πηγή: Skai – Διεθνείς ειδήσεις | Σοκ στις ΗΠΑ: 55χρονη γιαγιά φέρεται να δολοφόνησε τα δίδυμα εγγονάκια της

















