13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Η. Καλτσάς: «Πόσο όμορφο να ακούς πολλές και διαφορετικές γλώσσες στο παρκάκι της Παύλιανης» (συνέντευξη στον Λαμία FM-1)

Η ανάδειξη του Νομού Φθιώτιδας μέσα από την επισκεψιμότητα σε αυτόν συμβάλλει στην ενίσχυση του τουρισμού και κατ΄επέκταση των τοπικών επιχειρήσεων.

Για την δική του πρωτοβουλία με σκοπό την ανάδειξη του τόπου του, της Παύλιανης και έχοντας και δική του επιχείρηση στην περιοχή, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία fm-1, 96,2 ο περιφερειακός σύμβουλος και επιχειρηματίας, Ηλίας Καλτσάς.

«Προσπαθούμε να μην αφήνουμε μέρα να πάει χαμένη-ό,τι υποσχεθήκαμε προεκλογικά θέλουμε να κάνουμε πράξη!», τόνισε ο κ. Καλτσάς.

Πιο συγκεκριμένα το παρκάκι της Παύλιανης, επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο φοιτητές που ήρθαν από το Πανεπιστήμιο της ΑΣΟΕΕ και συμμετέχουν στο φοιτητικό πρόγραμμα erasmus.

May be an image of 6 people, people smiling and text

«Άκουγες πολλές και διαφορετικές γλώσσες στο παρκάκι της Παύλιανης. Προτείναμε με προορισμό την Παύλιανη και τα Μετέωρα με μία διανυκτέρευση στην Καλαμπάκα. Θέλουμε να ενισχύσουμε τον τουρισμό μας, να βοηθήσουμε τα ξενοδοχεία μας» είπε ο κ. Καλτσάς.

Επιπλέον, ανέφερε ότι χθες είχε ραντεβού με μεγάλη ταξιδιωτική εταιρεία στην Αθήνα με σκοπό τη διοργάνωση  τριήμερων και τετραήμερων εκδρομών που πραγματοποιούνται από μαθητές, να έχουν και εμάς ως προορισμό.

May be an image of 9 people and crowd

«Πάρα πολλά πράγματα συζητήσαμε και σκοπεύουμε να κάνουμε διότι έχουμε μείνει πίσω», κατέληξε.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο