24 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Θ. Κυρίτσης στον Λαμία FM-1 96.2: «Αντίθετα αποτελέσματα θα φέρει το φορολογικό νομοσχέδιο – Όχι να την πληρώσουν οι πολλοί για τους λίγους»

Αποφασίστηκε κινητοποίηση των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων  της Φθιώτιδας στην Πλατεία Διάκου, ενώ κάποιοι εκπρόσωποι θα παρευρεθούν και στη διαμαρτυρία στην Αθήνα.

«Όλοι οι επιχειρηματικοί φορείς και ιδιωτικοί υπάλληλοι θα παρευρεθούμε. Σίγουρα είμαστε απέναντι στη φοροδιαφυγή αλλά δεν πρέπει να επικρατεί ένας τέτοιος άδικος νόμος. Δεν θα την πληρώσουν όλοι για κάποιους που όντως φοροδιαφεύγουν. Θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα και θα φέρει σίγουρα αντίθετα από τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι αν η κυβέρνηση θέλει να βρει και να πατάξει αυτούς που φοροδιαφεύγουν. Το νέο φορολογικό σχέδιο πρέπει να αποσυρθεί καθώς δημιουργεί προβλήματα στους επιχειρηματίες, θέλουμε ένα σχέδιο που δε θα τιμωρεί κανέναν και συγχρόνως θα εξυπηρετεί την αγορά και το κράτος όσον αφορά στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους,» σχολιάζει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία FM-1 96.2 ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης.

«Δεν πρέπει όλοι να αντιμετωπιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, τον οριζόντιο τρόπο. Θέλω να πιστεύω ότι τα μηνύματά μας έχουν φτάσει στην κυβέρνηση και πιστεύω πως θα επιληφθούν επι του θέματος.»

Παράλληλα ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε και στην ημερίδα που προγραμματίζει το ΕΒΕ Φθιωτιδας με την ΔΕΔΑ, ενημερωτικού χαρακτήρα, αύριο Τρίτη στις 6:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, στην οδό Λεωνίδου σχετικά με τις επιχειρήσεις και το φυσικό αέριο.

«Σκοπός της ημερίδας είναι να δραστηριοποιήσει και να ενημερώσει τους επιχειρηματίες για το τι όφελος θα έχουν αν περάσουν στο δίκτυο φυσικού αερίου,» αναφέρει ο κ. Κυρίτσης.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο