13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ιωάννα Μπουσσό Ντιόπ: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δημιουργούν ομάδες και ενώνουν τους ανθρώπους»

«Όπου και να βρισκόμαστε πρέπει να μαθαίνουμε να προσφέρουμε. Για εμένα σημασία έχει η προσγορά στον συνάνθρωπο» είπε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία FM-1,96,2 η Ιωάννα Μπουσσό Ντιόπ, κομμώτρια, σχεδιάστρια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Θύμιο Καραΐσκο και την «Περήφανη Πόλη.»

Η Ιωάννα Μπουσσό κατάγεται απο ττη Σενεγάλη και βρίσκεται στη Λαμία απο το 2000 και όπως είπε τη νιώθει πόλη της, την αγαπά και θέλει να προσφέρει με κάθε τρόπο.

Αποφάσισε να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον κ. Καραΐσκο γιατί όπως είπε, της αρέσουν οι άνθρωποι που δημιουργούν ομάδες και ενώνουν τους ανθρώπους , πράγμα που για αυτή κάνει ο ίδιος. Γι ΄αυτό τον λόγο αλλά και για τα όσα έχει προσφέρει τα τέσσερα χρόνια θητείας του ο Θύμιος Καραΐσκος, αποφάσισε να πει το μεγάλο ναι και να συμμετέχει στην ομάδα της «Περήφανης Πόλης.»

Από τα έργα που διακρίνει ιδιαίτερα είναι αυτό της Πανελλήνιας Έκθεσης της Λαμίας καθώς επρόκειτο για έναν όμορφο χώρο με πολλές προδιαγραφές και πολλά υποσχόμενο ως αναπτυξιακό μοχλό της πόλης όπως και οι κόμβοι που έχουν γίνει με βάση ευρωπαϊκά πρότυπα και εντάσσουν τη Λαμία σαν μια πόλη που μπορεί να σταθεί αντάξια εκείνων της Ευρώπης.

«Σίγουρα ο κορωνοϊός εμπόδισε το έργο του καθώς θα μπορούσε να κάνει κι άλλα πράγματα. Για το κολυμβητήριο ο κ. Καραΐσκος έχει παλέψει απο όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης  και τώρα το ολοκληρώνει ως δήμαρχος. Είναι αυτός που εργάζεται πιο πολύ απο όλους και φεύγει τελευταίος.»

Είμαι άνθρωπος που έχω κάνει πολλά ταξίδια στη ζωή μου και έχω δει πολλές και διαφορετικές εικόνες και μπορώ να πω ότι απο τότε που ανέλαβε ο κ.Καραΐσκος έχει κάνει πράγματα που αναβαθμίζουν την πόλη και την κάνουν να σταθεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα που πρεσβεύουν οι πόλεις της ΕΕ.»

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο