Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σε πολυκατοικία τριών ορόφων στο τέλος της οδού Δροσοπούλου, στην κατηφόρα, στη Λαμία, μετά την εμφάνιση φιδιού στην είσοδο του κτιρίου.
Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο LamiaFM1.gr από κατοίκους της περιοχής, το φίδι έχει εντοπιστεί περισσότερες από μία φορές τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας εύλογη ανησυχία στους κατοίκους, καθώς η εμφάνισή του γίνεται σε σημείο από το οποίο διέρχονται καθημερινά οικογένειες, ηλικιωμένοι και παιδιά.
Όπως μας μετέφεραν, επιχείρησαν να εντοπίσουν ξανά το σημείο στο οποίο κινείται το φίδι, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να το ακινητοποιήσουν ή να προσδιορίσουν με ακρίβεια τη θέση του. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν, επικοινώνησαν με την Πυροσβεστική, με την ενημέρωση ότι για να υπάρξει επέμβαση θα πρέπει πρώτα να εντοπιστεί η ακριβής τοποθεσία του.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε, η ακριβής εικόνα του σημείου όπου βρίσκεται το ζώο είναι καθοριστική, ώστε να μπορέσει να υπάρξει ασφαλής παρέμβαση.
Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το σημείο, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, και σε περίπτωση που εντοπίσουν ξανά το φίδι, να μην επιχειρήσουν να το πιάσουν μόνοι τους, αλλά να ενημερώσουν άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες, δίνοντας όσο το δυνατόν πιο ακριβείς πληροφορίες για τη θέση του.

















