Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Κύριε Χρυσοχοΐδη έχει και η Φωκίδα ανάγκη επαρκούς αστυνόμευσης!

Facebook

Κραυγή αγωνίας από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας μετέφεραν σήμερα στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο πρόεδρος της Χρήστος Ντελής και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Ψεβεδούρος.

Κάθε μέρα τόνισαν οι δύο συνδικαλιστές ασκούμε τα καθήκοντα μας σε καθεστώς αγωνίας αφού η δύναμη της Διεύθυνσης μας συνεχώς απομειούται ενώ και οι υποδομές μας όπως τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα βρίσκονται σε οριακή κατάσταση.

Κάθε τόσο και λιγάκι είμαστε υποχρεωμένοι να βάζουμε εμείς το χέρι στην τσέπη για μικροεπισκευές των περιπολικών και των άλλων οχημάτων της υπηρεσίας μας.

Έτσι όμως το έργο μας καθίσταται δυσχερές και δικαιολογημένα οι πολίτες παραπονούνται για θέματα επαρκούς αστυνόμευσης.

“Έχουμε στην δικαιοδοσία μας την κάλυψη αστυνομικών αναγκών δύο φυλακών, της Άμφισσας και του Μαλανδρίνου με συνεχείς μεταγωγές κρατουμένων σε δικαστήρια στο Νοσοκομείο και νατί αυτό να αποτελέσει έναν πρόσθετο λόγο αύξησης της πραγματικής μας δύναμης πολλές φορές μετακινούνται συνάδελφοί μας σε άλλες υπηρεσίες εκτός Φωκίδας.

Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι μάλλον απογοητευτικά και ίσως δούμε περαιτέρω αποδυνάμωση της Διεύθυνσης μας,γιαυτό κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε και τον βουλευτή του Νομού μας τον κ.Μπούγα να ασκήσει την επιρροή του προς το Υπουργείο…”.

Ας δούμε τους δύο συνδικαλιστές στο studio του ΛΑΜΙΑ FM-1

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick