24 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Λάρυμνα: «Η ΛΑΡΚΟ έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι δεν το βάζει κάτω -Το φουγάρο της ΛΑΡΚΟ θα ξανακαπνίσει!»

Για τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρυμνα”

Η επιτυχημένη και μαζική απεργιακή συγκέντρωση σήμερα στη Λάρυμνα, με φόντο το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, έστειλε αποφασιστικό μήνυμα σε κυβέρνηση και εργοδοσία: δεν το βάζουμε κάτω, θα υπερασπιστούμε τις ζωές και τα δικαιώματα μας – το φουγάρο της ΛΑΡΚΟ θα ξανακαπνίσει.

Ο παλμός, η συμμετοχή εργαζομένων και λαού από όλη την περιοχή, η φλόγα των μαθητών, η συγκίνηση με τα τραγούδια που τραγουδήσαμε όλοι μαζί στην συναυλία αλληλεγγύης, με τον  Γ. Νταλάρα και την Φ. Βελεσιώτου, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Χαιρετίζουμε τους απεργούς εργάτες και εργάτριες από τα εργοστάσια, από τα γραφεία και αλλού, που τόσο καιρό δίνουν μάχη μέσα στους χώρους δουλειάς και σήμερα σμίξαμε τα χέρια μας ξανά.

Χαιρετίζουμε τα αδέρφια μας από την ΛΑΡΚΟ – στεκόμαστε δίπλα τους μέχρι να ξεπαγώσει η τσιμινιέρα.

Η σημερινή απεργία δείχνει τη δύναμη της οργάνωσης των εργαζομένων και έτσι θα συνεχίσουμε: για να υπογραφούν ΣΣΕ, για αυξήσεις στους μισθούς, για αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα. Προτάσσουμε τον δικό μας αγώνα ενάντια στα κύματα ακρίβειας, στην επίθεση στο εργατικό εισόδημα, στην πολιτική που στραγγαλίζει τις ανάγκες μας.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, μπαίνουμε μπροστά μαζί με τα σωματεία μας, μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες.

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments