13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ο Γιάννης Οικονόμου για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα

«Υποδεχθήκαμε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα: την Αρκίτσα, τη Γλύφα, τη Στυλίδα, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με κατοίκους, και τις Ράχες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μείωσε 50 φόρους και στήριξε το εισόδημα των πολιτών, θα προχωρήσει σε αυξήσεις μισθών και συντάξεων την επόμενη τετραετία.

Παράλληλα, έχει πλήρες σχέδιο για τη βελτίωση του ΕΣΥ σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός που κράτησε την Ελλάδα όρθια εν μέσω ενός τυφώνα κρίσεων είναι αυτός που εγγυάται τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός που έχει σχέδιο για την περιφερειακή ανάπτυξη είναι αυτός που εγγυάται ότι ο τόπος μας θα συνεχίσει την πορεία δυναμικής του ανάκαμψης. Για να μείνουν οι νέοι στη Φθιώτιδα και να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να προσέλθει μαζικά την 25η Ιουνίου και να επιβεβαιώσει ακόμη πιο εμφατικά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, επικροτώντας πιο δυνατά το Πρόγραμμα της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ζητάμε ισχυρή ψήφο για ασφαλή αυτοδυναμία, με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας.»

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο