13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ο Πρόεδρος του πολιτικού κινήματος Τ.ΟΛ.ΜΑ, Αθανάσιος Κολυβάς «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM1 96,2

Τον πρόεδρο του πολιτικού κινήματος Τ.ΟΛ.ΜΑ (Τώρα ΌΛοι Μαζί), Αθανάσιο Κολυβά, φιλοξενούσε σήμερα 09/05/23 η εκπομπή «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM1 96,2 και ο Γιώργος Πετρής.

Συνομιλήσαμε μαζί του για την προεκλογική επικαιρότητα, για το νέο αυτό πολιτικό κίνημα του οποίου είναι πρόεδρος και τις προτάσεις του Τ.ΟΛ.ΜΑ. για τη διακυβέρνηση της χώρας. Παράλληλα συζητήσαμε για τους υποψήφιους του κινήματος και τη διαδικασία επιλογής τους, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα…

Τ.ΟΛ.ΜΑ

Το Τ.ΟΛ.ΜΑ ιδρύθηκε το 2020. Πρόεδρος του κόμματος (Τώρα ΟΛοι Μαζί) είναι ο Αθανάσιος Κολυβάς.

Στην ιδρυτική του διακήρυξη αναφέρεται πως «ήρθε η ώρα οι Έλληνες να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, μακριά από ξένα κέντρα αποφάσεων που πάντα ήταν υπέρ ξένων συμφερόντων μετατρέποντας το Ελληνικό Κράτος σε παρία των Διεθνών Εξελίξεων και τον Ελληνικό Λαό παράδειγμα προς αποφυγή, ήρθε η ώρα οι Έλληνες να ενωθούν για ακόμη μια φορά μπροστά στον κίνδυνο του αφανισμού ξεχνώντας όλα όσα μας χωρίζουν και κρατώντας τις βασικές αρχές του Ελληνισμού που μέσα από αυτές το Έθνος μας επιβιώνει χιλιάδες χρόνια ως φάρος πολιτισμού και ευημερίας».

Το Τ.ΟΛ.ΜΑ στηρίζει την Άμεση Δημοκρατία. Αν το 51% των μελών του συμφωνεί τότε μπορεί να καθαιρέσει τον πρόεδρο ή οποιονδήποτε βουλευτή. Επίσης υποστηρίζει τις αρχές: Έθνος-Κράτος, Έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Έξοδος από το Ευρώ, Έξοδος από το ΝΑΤΟ, Απέλαση παράνομων μεταναστών, Εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών (υδρογονάνθρακες) και σύνδεση με το εθνικό νόμισμα, 1% φορολογία για τους Έλληνες του εξωτερικού που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα (για τα πρώτα 10 χρόνια), δωρεάν ρεύμα και νερό (υπολογιζόμενο κόστος: 3 δις/έτος) κ.α. τα οποία αναγράφονται στο https://www.tolma.eu/.

Περισσότερα στο ηχητικό:

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο