24 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Σταϊκούρας στον Λαμία FM-1 96.2: «Επιταχύνουμε διαδικασίες και παρεμβαίνουμε στις υφιστάμενες υποδομές – Είμαστε δίπλα στους πληγέντες»

Για πρωτόγνωρες καταστάσεις μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία FM-1 96.2 ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

«Εξακολουθεί η ένταση των καιρικών φαινομένων, πρόταγμα μας είναι η διασφάλιση των ανθρωπίνων ζωών. Έχει κλείσει η Εθνική Οδός γιατί υπάρχουν προβλήματα και ζημιές σε βασικές υποδομές. Δυστυχώς η κακοκαιρία προκάλεσε φθορές και στο σιδηροδρομικό δίκτυο και προσπαθούμε με επιταχυμένες διαδικασίες να παρέμβουμε άμεσα. Όλοι θελουμε νέα έργα, αλλά προέχει ο έλεγχος των ήδη υπαρχόντων.»

Τελος ο κ. Σταϊκούρας θέλησε μέσα από τον Λαμία FM-1 96.2 να συγχαρεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την ΕΜΑΚ και όλους στην τοπική αυτοδιοίκηση που σε τόσο δύσκολες θυσίες προφέρουν τις υπηρεσίες τους.

«Σοκαρισμένοι με το δίκαιο τους οι πολίτες ζητούν παρεμβάσεις. Δεσμεύομαι πως θα είμαστε κοντά σε όποιον ζημιώθηκε, θα γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις σε νέες αλλά και κυρίως σε υφιστάμενες υποδομές…»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments