13 Ιουλίου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Τα μυστικά των ξενοδοχείων που θα ήθελες να ήξερες νωρίτερα

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει έναν φίλο ξενοδόχο ή μια καμαριέρα να του αποκαλύψει τα πιο ιδιαίτερα και άγνωστα μυστικά των ξενοδοχείων και όσα τελικά θα ήθελες να ξέρεις.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που δεν θα σου περνούσαν ποτέ από το μυαλό και όσον αφορά τη διαμονή σου εκεί αλλά και σε όσα συζητούν και κάνουν οι εργαζόμενοι σε ένα ξενοδοχείο χωρίς να το γνωρίζουν οι πελάτες.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις μερικά από αυτά που έχουν αποκαλύψει εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία για τα… μυστικά σε αυτούς τους χώρους εργασίας που αποτελούν ουσιαστικά το σπίτι μας για τις ημέρες των διακοπών μας.

Το πρώτο πράγμα στο οποίο θα πήγαινε αμέσως το μυαλό σου είναι μάλλον ένα αντικείμενο από το μπάνιο. Κι όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αντικείμενο που πιάνει η πλειοψηφία των ενοίκων σε ένα δωμάτιο και δεν σκέφτεται ποτέ πόσο βρώμικό είναι.

Ο λόγος για το τηλεκοντρόλ. Κι όμως είναι μια εστία μικροβίων που ξεπερνά το μπάνιο κυρίως για το λόγο ότι δεν καθαρίζεται από το προσωπικό σε κάθε επίσκεψη σε μεγάλη μερίδα ξενοδοχείων.

Καλύτερα, λοιπόν, να το καθαρίσεις με ένα αντισηπτικό μαντηλάκι πριν το χρησιμοποιήσεις, την επόμενη φορά που θα θες να ανοίξεις την τηλεόραση στο δωμάτιό σου. Το επόμενο πιο βρώμικο πράγμα είναι ο διακόπτης για το φως.

πηγη : newsit.gr

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο