Περιφερειακή συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα στη Λαμία τα σωματεία των συνταξιούχων απο την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Σκοπός είναι να δυναμώσουν την φωνή τους όσο περισσότερο γίνεται διότι όπως επανέλαβαν σήμερα , πλέον ένας μεγάλος αριθμός συνταξιούχων είναι κοντά στα όρια της φτώχειας και δεν μπορούν να ζήσουν αφού η ακρίβεια καθιστά την καθημερινότητα τους δύσκολη.
Εκπρόσωποι των σωματείων από τους νομούς της περιφέρειας αλλά και εκπρόσωποι από τις κεντρικές ομοσπονδίες έχουν σκοπό να κινητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους συνταξιούχους για να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν σχεδιαστεί για τον Νοέμβριο.
Υγεία,συντάξεις και ακρίβεια ροκανίζουν το εισόδημα και όπως είπαν τους είναι αδιάφορο ποια κυβέρνηση υπάρχει στη χώρα αφού όλες οι κυβερνήσεις τους αντιμετωπίζουν με το ίδιον τρόπο δηλαδή με αδιαφορία.
Στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96.2 ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Γιάννης Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στα προβλήματα των συνταξιούχων.






















