Θα λέμε πάντα και άμεσα την αλήθεια στους δημότες μας για να μην αφήνουμε περιθώρια στην φημολογία να δημιουργείται πανικός σχετικά με τα κρούσματα κορονοιού στον Δήμο μας,ξεκαθαρίζει μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1 η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.
Αύριο θα επισκεφθεί την Αμφίκλεια κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ και η κα Στιβακτή καλεί όσους πιστεύουν πως είχαν κάποια επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να προσέλθουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας για να δώσουν δείγμα.
Στην σκιά του κορονοϊού και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο.
Κάνουμε ότι είναι δυνατό για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι υποδομές αλλά ενεργούμε και πέραν των αρμοδιοτήτων μας,δηλώνει η κα Στιβακτή σημειώνοντας πως δυστυχώς η αστοχία στο μέγεθος της μάσκας δημιούργησε πολλά προβλήματα αλλά στο θέμα παγουρίνο ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας ήταν από τους λίγους και ίσως ο μοναδικός που τα παρέλαβε από την Παρασκευή:















