Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Καρκινοπαθείς Φθιώτιδας: Κοντά στον σύλλογο,μακριά από απατεώνες (ηχητικό)

Facebook

Καρκινοπαθής του συλλόγου της Λμαίας μιλά στον FM-1 για τον ψευτοογκολόγο που έχει κάνει άνω κάτω τους ασθενείς και τους συγγενείς τους.

 

Προσωρινή κράτηση ήταν η δικαστική απόφαση για τον ψευτογιατρό που υποδύονταν τον ογκολόγο και όπως φαίνεται εκτός της Αθήνας του Κιάτου της Μαγνησίας,έδρασε και στην Λαμία.

Ευτυχώς κανένα από τα μέλη μας δεν είχε εμπλοκή με τον ψευτογιατρό,δεν ξέρω όμως τί  γίνεται από μη μέλη μας,δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 η κα Χριστίνα Μιχαήλ.

Η κα Μιχαήλ αναγνωρίζοντας την ψυχολογική κατάσταση των ασθενών με καρκίνο τους καλεί να βρεθούν κοντά στον σύλλογο όπου εθελοντικά προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες μια εξαιρετική ψυχολόγος.

Να ενωθούμε,να αλληλοστηριχθούμε και να αποφύγουμε παγίδες όπως αυτή με τον ψευτογιατρό,τόνισε η κα Μιχαήλ:

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick