Νεκρός έπεσε ένας 45χρονος άνδρας που δέχθηκε πυρά από καραμπίνα το βράδυ της Δευτέρας στις Μουριές, στο Κιλκίς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 45χρονος από τη Γεωργία που έχασε τη ζωή του, μαζί με ακόμα τρία άτομα, πήγαν σε κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής και ο 54χρονος ιδιοκτήτης πυροβόλησε προς το μέρος τους με την καραμπίνα. Αμέσως μετά τα άτομα μπήκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο μετέβησαν στο σημείο και αποχώρησαν.
Λίγη ώρα αργότερα τους εντόπισε η ΕΛΑΣ εντός του οικισμού στις Μουριές και διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος είχε χάσει τη ζωή του.
Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια του αιματηρου επεισοδίου, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 45χρονος, μαζί με τα άλλα τρία άτομα, να πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα με σκοπό τη διάρρηξη ή τη ληστεία.
Ο 54χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στα άλλα τρία άτομα που ήταν με τον 45χρονο.
Πηγή : protothema.gr

















