Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να χάλασε κάπως την σεναριολογία περί πρόωρων εκλογών αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο και οριστικό όμως φουντώνουν τα σενάρια υποψηφιοτήτων για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλoγές ειδικά στον Δήμο Λαμιέων.
Στην Περιφέρεια Στερεάς εκτός του σημερινού περιφερειάρχη Φάνη Σπανού που και γιαυτόν κάποιοι ευβοείς σεναριογράφοι θέτουν ένα θολό ερωτηματικό, βέβαιος υποψήφιος θα είναι και ο επίσης εξ Ευβοίας πρώην υπουργός ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Ο σημερινός επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Απόστολος Γκλέτσος αν δε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων, επικρατέστερο είναι να κατέλθει υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς με την υποστήριξη των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αλλά και δυσαρεστημέων της Ν.Δ.
Στον Δήμο Λαμιέων ο Θύμιος Καραίσκος με δημοσκοπικό προβάδισμα ένα 65% θα επιδιώξει μια δεύτερη και μάλιστα πενταετή θητεία, στον θώκο του Δημάρχου.
Ομως δεν θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος αφού κάτι ανάλογο έχει εκδηλώσει και ο συμπολίτης μας γιατρός ο Παναγιώτης Ιακωβής και πιθανότατα ο Βασίλης Κυριακάκης, νυν δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας, με ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον σημερινό συνεργαζόμενο με την πλειοψηφία συνδυασμό “Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ” του αντιδημάρχου Παναγιώτη Στασινού που μπορεί και πάλι να κατέλθει στον εκλογικό στίβο ως ανεξάρτητος συνδυασμός, χωρίς να αποκλείεται όμως και μια προεκλογική σύμπραξη με τον συνδυασμό του κ. Καραΐσκου.
Ομως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ως υποψηφιότητα – έκπληξη και το όνομα πολύ γνωστού επιχειρηματία που ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει μεν, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο λένε άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, ότι σύντομα θα πάρει την απόφαση περί καθόδου του ή μη στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο λαμιέων.
Ετσι η…τράπουλα ανακατεύεται πάλι και το προεκλογικό παιχνίδι αποκτάει έντονο ενδιαφέρον…!

















