Εύχονταν καλή επιτυχία στους αστυνομικούς και έβριζε στη διαπασών τον Δήμαρχο με ακατανόμαστες φράσεις και όλα αυτά γιατί ζητήθηκε από τους αστυνομικούς ο ίδιος και τα γυναικόπαιδα ρομά που έχουν μεταφέρει το …σπιτικό τους στην παλιά δημοτική αγορά να απομακρυνθούν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι περίοικοι γίνονται μάρτυρες τέτοιων σκηνικών αφού την μια μέρα φεύγουν οι τρεις και καθαρίζεται ο χώρος και σε δύο μέρες κατασκηνώνουν 13.
Και μπορεί η τουαλέτα τους να είναι υπαίθρια τρελαίνοντας στα .. αρώματα περίοικους,περαστικούς και όσους αφήνουν τα αυτοκίνητα τους στο υπαίθριο πάρκινγκ ,η μπουγάδα τους όμως γίνεται κανονικότητα από την βρύση μπροστά στο πάλαι ποτέ κοινωνικό παντοπωλείο και το άπλωμα στα κάγκελα στα σκαλάκια και στα γύρω δέντρα.
Η μεταμεσονύχτια τελευταία προσπάθεια απομάκρυνσης τους, δεν απέδωσε τίποτα αφού τα όσα έλεγαν οι αστυνομικοί σκεπάζονταν από το ηχηρό υβρεολόγιο του αρχηγού της οικογένειας ενώ δύο βήματα δίπλα οι γυναίκες έστρωναν κανονικά τις κουβέρτες για την νυχτερινή ανάπαυση.
Μετά από έναν 10λεπτο διάλογο ασυνεννοησίας ο ρομά συνεχίζοντας να βρίζει τον Δήμαρχο ξεπροβόδισε τους αστυνομικούς ευχόμενος καλή επιτυχία στη βάρδια τους και επέστρεψε στις γυναίκες.
Εκτός όμως της καθαριότητας προκύπτουν και άλλα τινά,αφού περίοικοι δηλώνουν πως 10 λεπτά μετά την αποχώρηση της αστυνομίας,νεαρή ρομά που έφτασε με ιχ στην είσοδο του πάρκινγκ,πήγε στο σημείο που ήταν οι υπόλοιποι,πήρε ένα μωρό που είχε αφήσει εκεί νωρίτερα και επέστρεψε στο ιχ που την περίμενε.
Τι γίνεται τη νύχτα στην καρδιά της Λαμίας?
Μετά την πλατεία Πάρκου όπου διακινούνται ναρκωτικά μέρα μεσημέρι και κυνηγιούνται με μαχαίρια μπροστά στον Δήμαρχο,τι άλλο. θα πρέπει να συμβεί σ’ αυτή την πολύπαθη πόλη?
Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη για το βίντεο που μας έστειλε με την παράκληση να μην αναφέρουμε όνομα.
Φοβάται όπως είναι φυσικό…

















