Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Π. Παπαϊωάννου στον Λαμια FM-1 96.2: «Δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί η κατάσταση της ανομίας στην πόλη μας» (συνέντευξη)

Facebook

Η κατάσταση με τα περιστατικά παραβατικότητας έχει φτάσει στο απροχώρητο στην πόλη της Λαμίας. Σε κάποια μάλιστα από αυτά, ήταν παρόν και ο ίδιος ο Δήμαρχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κάτι που τον έκανε να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή και να πει… ως εδώ!

Ο δήμαρχος Λαμιέων μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία FM-1 96,2 για το συμβάν που ήταν παρόν, διευκρινίζοντας πως δεν έχει διάφορες με κανέναν, ούτε φυσικά με την Αστυνομία, όμως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

«Μερικές φορές οι εντάσεις φέρνουν και καλό. Έβλεπες έναν άνθρωπο με μαχαίρι να κυνηγάει έναν άλλο, οι Ρομά να προκαλούν εντάσεις μεταξύ τους και να είναι παρόντα μικρά παιδιά.»

«Εγώ, παρότι η κατάσταση αυτή υπάρχει εδώ και παρά πολλά χρόνια, δεν θα γυρίσω την πλάτη και θα το αντιμετωπίσουμε. Δε με ενδιαφέρει αν θα έχω κάποιο πολιτικό κόστος στην προσπάθειά μου να βοηθήσω την πόλη μου και τους συμπολίτες μου», είπε ο δήμαρχος.

«Δήμος, Αστυνομία και Εισαγγελία μαζί για το καλό της Λαμίας μας, κατέληξε ο δήμαρχος.

Ακούστε την τοποθέτηση του κ. Παπαϊωάννου, στο lamiafm1.gr:

 

Μπορεί να είναι μια εικόνα 10 ατόμων, αυτοκίνητο και κείμενο

May be an image of 9 people, ambulance, car and text that says "2° robolab •robolab.c edugr Tioc HOUSE LE ENGLISH GLICE Avấip ดขม teneng M POLICE"

May be an image of 5 people, car, street and text

May be an image of 10 people, car, segway, street and text

May be an image of 9 people, car and text

May be an image of 11 people, street and text

May be an image of 4 people and text

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick