Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

24ωρες απεργίες όλο τον Μάϊο από τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ

Facebook

 

Είναι ώρα αποφάσεων , τονίζει το σωματείο εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ αφού όλες οι διαβεβαιώσεις από τα συναρμόδια Υπουργεία είναι ότι στις 28 Φεβρουαρίου 2021 θα είναι όλοι εν δυνάμει άνεργοι!

Ο ιδιώτης που θα βρεθεί θα επιλέξει όποιον αυτός θέλει και με τους όρους που θέλει υπογραμμίζει η ανακοίνωση ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για εκ περιτροπής εργασία. Το σωματείο εργαζομένων καλεί σε γενική συνέλευση με την πρόταση να προχωρήσουν σε μίε σειρά κινητοποιήσεων .

Το ΔΣ σήμερα αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ για τον μήνα Μάιο 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις .

 (1  Μαΐου : Πρωτομαγιά – 24ωρη.) Συνεχίζουμε 2 Μαΐου με άλλη 24ωρη , στις 15Μαίου 24ωρη , 21 Μαΐου 24ωρη , και 29 Μαΐου  24ωρη απεργία.

Στην γενική συνέλευση στη μία το μεησμέρι στην Πύλη Θα υπάρχει κάλπη , παραβάν , εφορευτική επιτροπή και ονομαστική κατάσταση που θα ψηφίζουν για να βγει το αποτέλεσμα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι ώρα αποφάσεων . Θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις αύριο στη Γενική Συνέλευση γιατί το μέλλον μας είναι σκοτεινό και αβέβαιο.

Όλες οι διαβεβαιώσεις από τα συναρμόδια Υπουργεία είναι ότι στις 28 Φεβρουαρίου 2021 είμαστε όλοι εν δυνάμει άνεργοι!

Ο ιδιώτης που θα βρεθεί θα επιλέξει όποιον αυτός θέλει και με τους όρους που θέλει.

Αυτό είναι γνωστό σε όλους από την ψήφιση της τροπολογίας στις 13/02/2020.

Ο προγραμματισμός βέβαια της εκκαθάρισης είναι καθαρά να δουλέψουμε με μειωμένη παραγωγή γιατί ο σχεδιασμός κυβέρνησης και εκκαθαριστών είναι η λέξη εν λειτουργία. 

Εδώ είναι το πιο κομβικό που θα πρέπει να αποφασίσουμε να σταματήσουμε αυτή την εκκαθάριση και να δείξουμε ότι πρέπει ο νόμος έκτρωμα να λήξει, διαφορετικά δεν υπάρχει μέλλον. 

Αυτό είναι ορατό και από τις μειώσεις που δεν εξαιρείται κανένας. 

Επιβεβαιωθήκαμε σε όλα ότι δεν εξαιρούν κανέναν , απλά δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις για να υλοποιήσουν τα ύπουλα σχέδιά τους και το χειρότερο είναι ότι η εταιρία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο από υπαιτιότητα της κυβέρνησης και των εκκαθαριστών.

Την ευθύνη δεν την έχουν οι εργαζόμενοι , γιατί δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψιν τις σκέψεις και προτάσεις μας για να γίνει η εταιρία βιώσιμη.

Οι εντολές είναι ότι θα δουλεύει μία ΠΚ και δύο ΗΚ.

Οπότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε ο υπόλοιπος πληθυσμός του εργοστασίου πού θα πάει και με τι θα ασχολείται. Σκέφτονται και την εκ περιτροπής εργασία.

Το ΔΣ σήμερα αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ αύριο στη ΓΣ η πρότασή μας είναι τον μήνα Μάιο:

 (1  Μαΐου : Πρωτομαγιά – 24ωρη.) Συνεχίζουμε 2 Μαΐου με άλλη 24ωρη , στις 15Μαίου 24ωρη , 21 Μαΐου 24ωρη , και 29 Μαΐου  24ωρη απεργία.

Το πλάνο βγήκε ώστε να μην αδικηθεί καμία φυλακή, να μην κάνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι απεργία, να πάνε ισόποσες οι 24ωρες σε όλο το ΣΕΛ για να μην υπάρχουν αντιρρήσεως και αν στο διάστημα αυτό υπάρχει θέληση, εμείς θα αναθεωρήσουμε για να μπούμε στο τραπέζι του διαλόγου για προτάσεις προς όφελος όλων. 

Ο προγραμματισμός αυτός είναι σωστός και θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ 210 ΩΡΑ 13:00 -15:00

Θα υπάρχει κάλπη , παραβάν , εφορευτική επιτροπή από συνφους και ονομαστική κατάσταση που θα ψηφίζουμε για να βγει το αποτέλεσμα.

Σας καλούμε να σκεφτείτε ώριμα .Το μέλλον είναι σκοτεινό και αβέβαιο. Οι αποφάσεις να αφορούν το μέλλον μας και το μέλλον των οικογένειών μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

   

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick