Μαύρη χαρακτήρισε την χθεσινή μέρα για την εργατική τάξη η πρόεδρος του ΕΚΠΕ Φθιώτιδας με αφορμή τα δυο εργατικά δυστυχήματα σε Μακρακώμη και Αθήνα.
Όπως είπε η Σοφία Ανεστοπούλου «μέσα σε δύο μήνες έχουμε 40 νεκρούς και 53 τραυματίες. Η υποστελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών δεν επιτρέπει να γίνονται έλεγχοι με συνέπεια αντί να προλαβαίνουμε ,να κάνουμε απλώς διαπιστώσεις».
Η πρόεδρος του ΕΚΠΕΦ αναφέρθηκε στην προετοιμασία που γίνεται για την απεργία που έχει προκηρυχτεί για τις 9 Απριλίου ,την Τρίτη κατά σειρά απεργιακή κινητοποίηση που διεκδικεί πάταξη της ακρίβειας, συλλογικές συμβάσεις και αυξήσεις μισθών. Πλέον όμως το κόστος της στέγασης που συνεχώς αυξάνεται έρχεται να προστεθεί στο πρόβλημα.
Παράλληλα καυτηρίασε τον τρόπο που θα δίνεται πλέον το επίδομα ανεργίας μέσω προπληρωμένης κάρτα,δηλαδή θα μας καθορίσουν πως θα ξοδεύουψε τα χρήματα μας συμπλήρωσε.

















