Η 81χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία της Σκάλας Λιβανατών — Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για την 81χρονη μητέρα της γνωστής παιδιάτρου και δημοτικής συμβούλου, Μάιτας Γιαννοπούλου. Η άτυχη ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Τρίτης (07/07) ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα.
Η 81χρονη, η οποία βρισκόταν στην περιοχή για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο εξοχικό της, είχε πάει για μπάνιο στην ακτή που βρίσκεται δίπλα στον παραλιακό δρόμο Σκάλας – Λιβανατών. Δυστυχώς, η μεσημεριανή της εξόρμηση στη θάλασσα έμελλε να είναι και η τελευταία.
Το χρονικό του περιστατικού
Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης. Στο σημείο επικράτησε αμέσως αναστάτωση και ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές:
-
Το Λιμενικό Σώμα έσπευσε στο σημείο για την καταγραφή και τον συντονισμό.
-
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και τη μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια, καθώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η Μάιτα Γιαννοπούλου είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Λοκρίδα 2028», με την οποία έχει κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος.

















