Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Αντώνης Παπαγόρας στον ΛΑΜΙΑ-FM1: Το ΠΑΣΟΚ αφουγκράζεται την κοινωνία και ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα με στόχο την διακυβέρνηση(ηχητικό)

Facebook

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και στο κόμμα του Πασοκ όπου ετοιμάζεται για το συνέδριο του.

Στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ-FM1 φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Παπαγόρας στέλεχος του Πασόκ και ανέπτυξε το πρόγραμμα επισκέψεων του Προέδρου του κόμματος ο οποίος θα επικοινωνήσει με περιοδεία σε όλη τη χώρα το πρόγραμμα του.

Για το θέμα που προέκυψε στην Κρήτη και την πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη να παρέμβει για την συνάντηση όλων ώστε να ληφθούν ευρύτερες αποφάσεις μίλησε ο ίδιος καθώς και για την επίσημη τοποθέτηση του με πρόθεση να αναλύσει την σύγχρονη πραγματικότητα στο νησί καταγωγής του.

Η επίσημη απόφαση του Πασόκ είναι να ακολουθεί μία αυτόνομη πορεία στο πολιτικό σκηνικό ,φυσικά μετεκλογικά μπορεί να συζητηθούν συγκλίσεις αλλά μεμονωμένες μεταφορές στελεχών μεταξύ των κομμάτων γίνονται διαχρονικά τόνισεο Αντώνης Παπαγόρας δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι αποκλείει το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ.

Ο λαός θα κρίνει δήλωσε στη συνέχεια, θεωρώντας ότι η κάλπη θα είναι πολύ σκληρή για όσους επανέρχονται στην πολιτική σκηνή με νέους σχηματισμούς αλλά έχουν ευθύνη για τη σημερινή εικόνα και σχολίασε παράλληλα ότι η διαφορά του κόμματος του από το πρώτο καλύπτεται μέχρι τις εκλογές αρκεί να αποτυπωθεί η τάση του κόσμου για αλλαγή.

Διαφοροποιήσεις εντός του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά δεν υπάρχουν ανέφερε ο Αντώνης Παπαγόρας παρά μόνο διαφορετικές απόψεις οι οποίες εκφράζονται ελεύθερα από τα στελέχη του αλλά υπάρχει σύμπνοια και πνεύμα συνεργασίας.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος της ευλογιάς από την Κυβέρνηση αποτελεί έναν τρόπο να καλυφθούν ορισμένοι κτηνοτρόφοι εις βάρος των πολλών, οι οποίοι συμπεριφέρονται όπως και στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και η αποκάλυψη τους θα εκθέσει περαιτέρω τα στελέχη της συνέχισε ο ίδιος δηλώνοντας ότι είναι υπέρ του εμβολιασμού εφόσον υπάρχει εγκεκριμένο προιόν.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick