Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την αλλοίωση των βίντεο στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών στη Λάρισα.
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη μίλησε στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ-FM1 για τις δίκες που βρίσκονται σε εξέλιξη για απόκρυψη στοιχείων που αφορούσαν την υπόθεση ενημερώνοντας ότι ήδη έχουν γίνει έξι συνεδριάσεις στη Λάρισα χωρίς όμως να προχωρά η υπόθεση.
Ο κος Χούπας επέμεινε στην τακτική που ακολουθήθηκε από την πλευρά της κεντρικής διοίκησης και στην απόκρυψη και αλοίωση στοιχείων, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων μόλις τώρα έγιναν δεκτοί να παραστούν στην ακροαματική διαδικασία.
Αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται στην πολύκροτη αυτή υπόθεση και την μάχη που δίνουν οι συγγενείς για να δικαιωθούν οι ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν στο μοιραίο δυστύχημα και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται εξήγησε τα όσα συμβαίνουν στα αρμόδια γραφεία, εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών.
Για την πρόθεση της Μαρίας Καρυστιανού να δημιουργήσει κόμμα ο ίδιος δήλωσε ότι είναι ένα δευτερεύον ζήτημα που αποπροσανατολίζει από τον βασικό στόχο των συγγενών που αγωνίζονται για την δικαίωση.

















