22 Μαΐου 2024
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

DivrisFest – “Green Genesis” – Δεντροφύτευση

DIVRISFEST – “Green Genesis” – Φυτεύοντας ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον

Το Divris Fest φέρνει μια μοναδική πρωτοβουλία που συνδυάζει την αγάπη για τη φύση και τη μουσική! Στα πλαίσια του φεστιβάλ, δημιουργήθηκε το «Green Genesis», προσκαλώντας όλους εσάς να γίνετε μέρος αυτής της δράσης στην καρδιά του χωριού μας.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 4μ.μ., οι φίλοι της φύσης, θα συγκεντρωθούμε στη Δίβρη για να συμβάλουμε στην αναδάσωση του τοπίου μας. Μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2019, πολλές από τις παλαιότερες δενδροφυτεύσεις έγιναν στάχτη, αφήνοντας ένα κενό σε ένα ήδη φτωχό από πράσινο χωριό. Επιπρόσθετα, η μέρα αυτή, συμπίπτει με τη Διεθνή Ημέρα της Μητέρας Γης, κάνοντας τη γιορτή ακόμα πιο ξεχωριστή!

Η παραπάνω πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2023 στα πλαίσια του Divris Fest. Έτσι προκύπτει το project “Planting trees”. Η ομάδα μας, εγγυήθηκε ότι με κάθε αγορά T-shirt ή μιας πάνινης τσάντας DivrisFest, θα φυτευτεί ένα δέντρο, 1tee = 1 tree,  προσδίδοντας ένα πρωτοποριακό νόημα στην έννοια της βιωσιμότητας.

Μετά τη δενδροφύτευση, ένα ξεχωριστό sunset after party θα μας περιμένει στα “Αλώνια”. Με τους ήχους και τις μελωδίες της  Billiekark και άλλων μουσικών, θα απολαύσουμε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Το “Κατσικομπάρ” και η “Ψησταριά του Τσέλιγκα” θα είναι ετοιμοπόλεμες για να σας προσφέρουν παγωμένα ποτά και αυθεντικές γεύσεις.

Το Green Genesis δεν είναι απλώς μια εκδήλωση, αλλά ένας τρόπος να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό στόχο: την προστασία και αναγέννηση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Ελάτε να ενωθούμε στο πνεύμα της φύσης και της κοινότητας! Να αφήσουμε το δικό μας στίγμα και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Σημειώστε Κυριακή 21 Απριλίου, στις 4μ.μ., στο ημερολόγιό σας! Θα είναι μια μέρα αφιερωμένη στη φύση, τη μουσική και την διασκέδαση!

Σας περιμένουμε!
xr:d:DAF-D4CJRG0:54,j:6778340007952002007,t:24032310
Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 19 Μαΐου 2024 / 0 Comments