Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Ε.Ο.Σ. Λαμίας: Με επιτυχία η παρουσίαση του επετειακού βιβλίου για τα 80 χρόνια ορειβατικής προσφοράς

Facebook

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του επετειακού βιβλίου του πρώην Προέδρου του Ε.Ο.Σ. Λαμίας κ. Γεωργίου Τσώρου με τίτλο « 1938-2018 -80 Χρόνια Ορειβατικής Προσφοράς και Δράσης», που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Σ. Λαμίας στο κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ.Φθιώτιδας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου, αναδεικνύοντας σημαντικές στιγμές, δράσεις και ανθρώπους που άφησαν το αποτύπωμά τους στα 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς του Ε.Ο.Σ. Λαμίας στον ορειβατικό και πολιτιστικό χώρο.

Για το βιβλίο μίλησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παρασκευή Μελέτη, ο παιδαγωγός κ. Γεώργιος Σαγιάς, και ο συγγραφέας κ. Γεώργιος Τσώρος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημασία της έκδοσης, στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου και στην ανάγκη διατήρησης της συλλογικής μνήμης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η κ. Ιφιγένεια Τσώρου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε αναφορά στην πολυετή δράση του Συλλόγου στην ορειβασία, την πεζοπορία, τη χιονοδρομία και γενικότερα στην προώθηση της επαφής με τη φύση και του ορειβατικού ιδεώδους, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν οι ιστορικές αναφορές και το αρχειακό φωτογραφικό υλικό που παρουσιάστηκε.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε σε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν σε αυτή τη σημαντική επετειακή εκδήλωση.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλία Σανίδα για τη στήριξη και τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όπως επίσης και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωσή της.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον συγγραφέα κ. Γεώργιο Τσώρο για την πολύτιμη προσφορά του και για τη σημαντική αυτή καταγραφή της ιστορίας του Συλλόγου μας, η οποία αποτελεί πλέον μια σπουδαία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick