«Επί του παρόντος, δεν θεωρούμε πως σχετίζεται με τρομοκρατία» λένε οι Αρχές
Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο Λονδίνο την Δευτέρα (28/07/2025) με τον δράστη να αφήνει πίσω του 2 νεκρούς και 1 τραυματία ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και ο ίδιος.
Οι δυο άνδρες έχασαν τη ζωή του μετά την επίθεση με μαχαίρι σε εταιρεία του Σάουθγουορκ, κοντά στην περίφημη Γέφυρα στο Λονδίνο, περιοχή που αποτελεί πόλο έλξης τουριστών.
Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, ένας 58χρονος βρέθηκε νεκρός και ένας 27χρονος υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.
Ένας άλλος τραυματίας, περίπου 30 ετών, νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Σε σοβαρή κατάσταση έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

















