Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Φάνης Σπανός στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 : «Άνοιξε ο δρόμος Δελφοί – Αράχωβα / Υπερβολές όσα ειπώθηκαν για την Κωπαϊδα»

Facebook

Ανοιχτός και σε λειτουργία είναι πλέον ο δρόμος Αράχωβας-Δελφών ,ο οποίος είχε κλείσει με απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας λόγω των κατολισθήσεων που αποτελούσαν κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αποκλειστικά για το συγκεκριμένο θέμα και όπως δήλωσε στη συνέχεια στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 ο περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπάνος «το θέμα θα λυθεί μόνιμα όταν γίνει έργο που σχεδιάζει το ΥΠΟΔΕΜΥ»

Η πτώση βράχων δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην περιοχή καθώς είχε διακοπεί η κυκλοφορία στο 42ο χλμ της εθνικής οδού Άμφισσας-Λειβαδιάς, ο οποίος είναι ο οδικός άξονας που συνδέει δύο από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς, τους Δελφούς και την Αράχωβα, με συνέπειες στην τουριστική και εμπορική κίνηση.

Παράλληλα ο Φάνης Σπανός αναφέρθηκε και στην πρόσφατη σύσκεψη με τους αγρότες τις Βοιωτίας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ,μια επίσκεψη για την οποία συμμετέχοντες έδωσαν την εικόνα ότι ο περιφερειάρχης δεν γνώριζε τι συμβαίνει στην Κωπαϊδα.

Υπερβολικά και παραποιημένα είναι τα όσα ακούστηκαν απάντησε ο περιφερειάρχης ,αποδεχόμενος ότι σαφώς λόγο λειψυδρίας υπήρξε πρόβλημα σε κάποια σημεία αλλά ήδη σχεδιάζεται η ένταξη έργων σε σχετική πρόσκληση.

Στο τέλος του 2024 η αποτίμηση που κάνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είναι ότι πρόκειται για μια πολύ παραγωγική χρονία.

 

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick