Αντιδράσεις έχει προκαλέσει από τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής, η κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου όπου δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια.
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας Γιάννης Πρεμέτης φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ-FM1 και μίλησε για το θέμα αυτό καταθέτοντας την άποψη του για το χρήσιμο έργο του συγκεκριμένου λιμανιού που όμως απαιτεί διαχείριση και συντήρηση όπως είπε.
Πάντα εκφράζουμε την άποψη μας στοχευμένα και ως αποτέλεσμα μελέτης όσον αφορά τα έργα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας ανέφερε ο ίδιος καθώς οφείλουν να είναι χρήσιμα και κοστολογημένα ώστε να συνεισφέρουν σε επίπεδο τοπικής οικονομίας συνεργατικά όπως το λιμάνι της Στυλίδας όπου συνεχίζονται οι εργασίες.
Ο κ. Πρεμέτης αναφέρθηκε στις προτάσεις του φορέα όσον αφορά τα δρομολόγια που θα μπορούσαν να συνδεθούν με το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και να το καταστήσουν λειτουργικό ώστε να βοηθήσει στην περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη με μεγάλα ωφέλη και τόνισε ότι δεν ανταγωνίζεται άλλα λιμάνια, καθώς λόγω θέσης έχει διαφορετικές προοπτικές με αναξιοποίητες περιοχές.
Για τα πλοία που βρίσκονται στο λιμένα για επισκευές συμπλήρωσε ότι καταθέτουν αίτημα και το ανάλογο αντίτιμο ώστε να λιμενίζονται νόμιμα και να συντηρούνται ενώ ενημέρωσε ότι αναμένεται να αποπλεύσουν σε μικρό χρονικό διάστημα,ίσως και το Σεπτέμβριο.

















