Αποφασισμένοι είναι οι αγρότες της Βοιωτίας να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, κλείνοντας αρχικά το κεντρικό οδικό δίκτυο στο ύψος του Κάστρου την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί.
Για το θέμα των μπλόκων και των αγροτικών κινητοποιήσεων μίλησε στον ΛΑΜΙΑ-FM1 ο εκπρόσωπος των αγροτών της Βοιωτίας, Γιώργος Ζάχαρης αναλύοντας τα σύγχρονα αλλά και διαχρονικά προβλήματα που τους οδηγούν στην ανεργία ενώ δήλωσε ότι τα βασικά αιτήματα τους είναι αδιαπραγμάτευτα και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο δρόμο, ώσπου να δικαιωθούν.
Μίλησε στη συνέχεια για θράσος από την Πολιτεία όσον αφορά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και το πως αντιμετωπίζει τον αγροτικό κλάδο,αναφέρθηκε στο μεγάλο κόστος παραγωγής και στην έλλειψη στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής διαχρονικά.
Πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή μία προσυγκέντρωση στη Λιβαδειά σημείωσε ο κ. Ζάχαρης και οργανώνονται ώστε την Κυριακή να κλείσουν το οδόστρωμα στο ύψος του Κάστρου της Βοιωτίας και σχεδιάζουν κλείσιμο και των παραδρόμων αλλά και σε μαζικό αποκλεισμό στο λιμάνι του Πειραιά σε συνεργασία με τους αγροτικούς συλλόγους σε ολόκληρη τη χώρα.

















