Το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για στελέχη που πάντα λειτουργούσαν συγκροτημένα και με χαμηλούς τόνους.
Η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου έφτασε στην παραίτηση από μέλος αλλά και από όλες τις θέσεις που κατείχε στο κόμμα χωρίς προς το παρόν να έχει ανεξαρτητοποιηθεί. «Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι ποιος θα πάρει τον μουτζούρη και θα ρίξει το ΣΥΡΙΖΑ αλλά η διάλυση του ίδιο του ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθάρισε μιλώντας στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2.
Η κυρία Πούλου αισθάνεται πληγωμένη από όσα έχουν διαδραματιστεί και δεν την εκφράζει πλέον η πιθανότητα επανόδου του Αλέξη Τσίπρα, διευκρινίζοντας πως ότι γεννηθεί θα πρέπει να είναι από την βάση. Θα συνεχίσει να είναι στον προοδευτικό χώρο και να τον υπερασπίζεται αλλά θα οδηγηθεί στις οριστικές της αποφάσεις αφού αφουγκραστεί τους πολίτες που την έστειλαν στη Βουλή.

















