Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Γνωστή δικηγόρος της Λαμίας καταγγέλει τα funds για “εκβιαστικές” πρακτικές(ηχητικό)

Facebook

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα με τις απαιτήσεις των εισπρακτικών εταιρειών εις βάρος των δανειοληπτών στην χώρα μας καθώς και με την συμπεριφορά οσων τις εκπροσωπούν.

Η γνωστή δικηγόρος της Λαμίας Σοφία Σταυράκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ-FM1 για την υπόθεση που ανέλαβε και οδήγησε στο περιστατικό της παρουσίας εκπρόσωπων των funds στο δικηγορικό της γραφείο και την έντονη αντίδραση της στα όσα απαιτούσαν.

Αναλυτικά περιέγραψε τις εκβιαστικές πρακτικές που εφαρμόζουν οι συγκεκριμένες εταιρείες εις βάρος των δικών της πελατών και τις παράλογες απαιτήσεις τους για να οδηγηθούν σε ρύθμιση προκαλώντας τη ως επαγγελματία και ως άνθρωπο ενώ ζήτησε να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Όσον αφορά την χθεσινή περιπέτεια που είχε και αναγκάστηκε να πετάξει έξω από το γραφείο της τους ανθρώπους fund και είδε το φως της δημοσιότητας, θα αναφερθεί στον εισαγγελέα όπως είπε η κ. Σταυράκη  και κάλεσε τους πολίτες να ξεσηκωθούν ενώ ελπίζει να σταθούν δίπλα τους οι δικαστικές αρχές.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick