Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Η πρώτη απάντηση του εκπαιδευτικού για την επίθεση που δέχθηκε από τον Μητροπολίτη Δωδώνης

Facebook

Ο εκπαιδευτικός τόνισε σε ανάρτησή του ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να δημιουργήσει οποιαδήποτε σύγκρουση

Ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Ζακύνθου, Ηλίας Φλάμπουρας, εξέφρασε με ανάρτησή του την απογοήτευσή του σχετικά με το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο.

Ο εκπαιδευτικός τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να δημιουργήσει οποιαδήποτε σύγκρουση και υπογράμμισε ότι «δεν έχω να καταθέσω κάτι περισσότερο πέρα από την απογοήτευσή μου».
Ο ίδιος αναφέρει ότι, στο τέλος της ομιλίας του, εισέπραξε τη συμπαράσταση από όλους τους παρευρισκομένους για την «άδικη επίθεση» που δέχτηκε. Δήλωσε ότι «σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε για να τοποθετηθούν», και κατέληξε λέγοντας ότι δεν έχει πρόθεση να εμπλακεί περαιτέρω ή να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το θέμα.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick