Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας αφού παρά την πρόσκαιρη ύφεση από χθες το απόγευμα ξεκίνησαν νέες χιονοπτώσεις που κάνουν το τοπίο μαγευτικό.
Μικρή Ελβετία χαρακτήρισε την Φθιώτιδα ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας αφού το χιόνι σε κάποια σημεία φτάνει το ένα μέτρο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 από το Δομοκό όπου υπάρχει μεγάλος όγκος χιονιού έδωσε την εικόνα της κατάστασης .
Τα συνεργεία της περιφέρειας δίνουν την δική τους μάχη για τρίτο εικοσιτετράωρο αφού στο ήδη υπάρχον χιόνι έπεσαν περίπου 15πόντοι φρέσκο χιόνι ενώ το οδικό δίκτυο έμεινε ανοιχτό. Υπάρχουν ακόμα χωριά που δεν έχουν φτάσει ενώ το μεγάλο μηχάνημα της περιφέρεια εγκλωβίστηκε αφού στο σημείο που είχε σταθμεύσει για να επιχειρήσει εκ νέου έπεσε νέο χιόνι.




















