Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Καταιγιστική η Λαμία, ήττα για τον Αστέρα Σταύρου στους Φιλιάτες

Facebook

Με ενδιαφέρον διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τη Λαμία να παρουσιάζεται εντυπωσιακή απέναντι στην Ανθούπολη, ενώ ο πρωτοπόρος Αστέρας Σταύρου «στραβοπάτησε» στην έδρα του δεύτερου της βαθμολογίας, Άρη Φιλιατών.

Λαμία – Ανθούπολη 5-0: «Καθάρισε» από νωρίς και συνέχισε με… πεντάρα

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, όταν η Ανθούπολη σημείωσε αυτογκόλ, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 23’, η Λαμία διπλασίασε τα τέρματά της με τον Φράγκο, ο οποίος με ωραίο γυριστό τεχνικό σουτ διαμόρφωσε το 2-0, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση.

Στο 31’ σημειώθηκε δυσάρεστη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, καθώς τραυματίστηκε ο Χατζησαββίδης της Ανθούπολης, με τον παίκτη να δέχεται τις πρώτες βοήθειες λόγω έντονης αιμορραγίας και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Η Λαμία έκλεισε εξαιρετικά το πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ντότη στο 44ο λεπτό γράφοντας το 3-0 και κλειδώνοντας την υπόθεση νίκης ουσιαστικά από τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Η Λαμία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 60’ ο Βρέττας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο ίδιος παίκτης έβαλε και την υπογραφή του στο τελικό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας στο 90’ το 5-0, μετά από προσωπική ενέργεια, περνώντας και τον τερματοφύλακα της Ανθούπολης, Παπαγιάννη, για να σκοράρει σε κενή εστία.

Άρης Φιλιατών – Αστέρας Σταύρου 1-0: Γρήγορο γκολ και διαχείριση

Στους Φιλιάτες, ο Αστέρας Σταύρου βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Μπίκα άνοιξε το σκορ για τον Άρη Φιλιατών.

Παρά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Σταύρου στη συνέχεια, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Άρη Φιλιατών να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick