Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Κατάμεστη η αίθουσα του Συνδ. Ευρυτάνων στη Λαμία για την παρουσίαση του Πάνου Νιαβή(φωτορεπορταζ)

Facebook

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στη Λαμία το νέο μυθιστόρημα του γνωστού Ευρυτάνα συγγραφέα Πάνου Νιαβή με τίτλο “Το μαύρο γάλα της ήττας” στην κατάμεστη αίθουσα του Συνδέσμου Ευρυτάνων Φθιώτιδας η οποία αποδείχτηκε μικρή.

Η εκδήλωση ήταν μία συνδιοργάνωση του Συλλόγου Απανταχού Χρυσιωτών Ευρυτανίας και του Συνδέσμου Ευρυτάνων Φθιώτιδος ενώ χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο ΛΑΜΙΑ-FM1 και το διαφημιστικό υλικό προσέφερε το Φωτοτυπείο Ράμμος στη Λαμία.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Βασιλική Δημητράντζου, για το βιβλίο μίλησε ο γνωστός γυναικολόγος Θανάσης Κοντοπάνος και αποσπάσματα διάβασε η αγαπημένη τραγουδίστρια Βασιλική Καρακώστα η οποία τραγούδησε και τρία παραδοσιακά τραγούδια που περιέχονται στο μυθιστόρημα.

Ο συγγραφέας,εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που έφτανε μέχρι της είσοδο της αίθουσας,τους συμμετέχοντες και μίλησε για την αγαπημένη του Ευρυτανία αλλά και την συγγραφική του πορεία η οποία επηρεάστηκε σημαντικά από τα παιδικά του χρόνια στο χωριό του το Μάραθο.

 

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick