Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Κρατούμενος με φυματίωση νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Facebook

Φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται κρατούμενος των φυλακών Δομοκού, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος διαγνώστηκε με φυματίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaFM1.gr, ο κρατούμενος έχει νοσήσει και στο παρελθόν από φυματίωση, ωστόσο τότε δεν είχε ακολουθήσει πλήρως την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.

Τις τελευταίες ημέρες, συγκρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του υποβλήθηκαν στο προβλεπόμενο τεστ για φυματίωση, με τα αποτελέσματα όλων να είναι έως τώρα αρνητικά.

Η κατάσταση της υγείας του κρατουμένου χαρακτηρίζεται σταθερή και όχι επιβαρυμένη, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των θεραπόντων ιατρών, αναμένεται να παραμείνει για λίγες ακόμη ημέρες στο νοσοκομείο πριν επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού.

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick