Ξεκινά σήμερα 5 Μαρτίου η φάση των Ημιτελικών για το Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας με το Καλαπόδι, τον Αστέρα Σταυρού, τη Μαλεσίνα και τη Στυλίδα να διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό.
Το Καλαπόδι υποδέχεται τον Αστέρα Σταυρού στις 16:00 στο Γήπεδο Καλαποδίου, σε ένα παιχνίδι οπού οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για να προκριθεί στον τελικό ως πίο έμπειρη ομάδα. Ο αγώνας ενδέχεται να είναι μια “μάχη” όμως καθώς και οι δύο πλευρές έχουν τον ίδιο πόθο για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Η Μαλεσίνα φιλοξενεί επίσης στις 16:00 τη Στυλίδα στο γήπεδο Μαλεσίνας, σε ένα ντέρμπι χωρίς ιδιαίτερο φαβορί με την Μαλεσίνα της Γ΄Εθνικής απο την μία και με τη φουριόζα Στυλίδα απο την άλλη που κυριαρχεί στην 1η Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Φθιώτιδας.

















