Η μη συμμετοχή της στο νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Λαμιέων, απελευθέρωσε φαίνεται την δημοτική σύμβουλο Έμυ Αργυροπούλου και πλέον τοποθετείται ελεύθερα στις εισηγήσεις που έρχονται ακόμη και καταψηφίζοντάς τες.
Κάτι τέτοιο μετά την αρνητική της ψήφο για την ανάθεση κληροδοτήματος σε δημοτικό σύμβουλο ( η κα Αργυροπούλου τεκμηρίωσε το ΟΧΙ της), στην πρόσφατη συνεδρίαση της Παρασκευής καταψήφισε την εισήγηση που έφερε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ποντίκας χαρακτηρίζοντάς την εσφαλμένη και ελλειπή.
Σύμφωνα με την εισήγηση τροποποιείται το καταστατικό του Οργανισμού Αμφικτιονίες ΑΕ εντάσσοντας και το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο κος Ποντίκας να αναφωνήσει προς την κα Αργυροπούλου:«Με τον δικό μας συνδυασμό είστε ή με τους άλλους;»
Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.» θα λειτουργεί πλέον ως Οργανισμός Διαχείρισης & Προώθησης Τουρισμού.
Ο επικεφαλής της μειοψηφίας π. Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος και ο συνδυασμός του υπερψήφισαν αφού έγινε αποδεκτή η ένστασή του όχι για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά για έκφραση βούλησης και η οριστική αλλαγή να έρθει μετά την γενική συνέλευση του οργανισμού των Αμφικτιονιών.

















