Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Λάρισα: Νεαροί χτύπησαν και λήστεψαν φοιτητές στον λόφο του Φρουρίου

Facebook

Τρεις φοιτητές, ηλικίας 19 έως 21 ετών, δέχθηκαν επίθεση από μία παρέα νεαρών το βράδυ της Κυριακής (7/9) στο λόφο του Φρουρίου, στο πάρκο απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, με τους δράστες να αφαιρούν κοσμήματα προτού διαφύγουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες  όλα έγιναν, όταν η παρέα των νεαρών (περίπου επτά άτομα) προσέγγισε τους τρεις φοιτητές που κάθονταν σε παγκάκι, τους περικύκλωσαν και αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό του ενός. Την ίδια στιγμή ένας άλλος νεαρός έριξε γροθιά στον δεύτερο φοιτητή, ενώ ένας άλλος χαστούκισε τον τρίτο φοιτητή. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά από τους δύο τελευταίους φοιτητές όπως έπραξαν με τον πρώτο.

Οι δράστες τράπηκαν άμεσα σε φυγή και παρότι οι δύο από τους τρεις φοιτητές τους πήραν στο κυνήγι δεν μπόρεσαν να τους προλάβουν. Ο τρίτος φοιτητής έτρεξε σε ένα μπαρ για να ζητήσει βοήθεια, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.

protothema.gr

Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick