Ένας πελάτης που είχε πιει λίγο περισσότερο, η ατυχής προσπάθεια να τον απομακρύνουν και το χατίρι για ένα τραγούδι εν μέσω κοροναϊού ταλαιπώρησε μέχρι σήμερα το ιδιοκτήτη ένα καταστήματος εστίασης στη Λαμία.
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας σήμερα έκρινε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αθώο για τις κατηγορίες της «παράνομης λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κατά παράβαση των διατάξεων περί αναστολής λειτουργίας και υπο όρους λειτουργίας των καταστημάτων προς τον σκοπό αποφυγής διασποράς του κορονοϊου.»
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν οι θαμώνες καθόντουσαν μόνο στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος με την πλειοψηφία να αποχωρεί μετά από όχληση του προσωπικού διότι έπρεπε να κλείσουν με βάση τα ισχύοντα μέτρα. Ένας από τους θαμώνες όμως που μάλλον τα είχε τσούξει λίγο παραπάνω και είχε «μερακλωθεί» αρνιόταν πεισματικά να αποχωρήσει χωρίς να ακούσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι.
Οι άνθρωποι του καταστήματος αφού δεν μπορούν να τον πείσουν διαφορετικά και προκειμένου να τελειώσει το περιστατικό «για να μην βρουν κανέναν μπελά» όπως είπαν χαρακτηριστικά του έκαναν το χατίρι αλλά τότε έγινε και η καταγγελία ,άγνωστο από ποιον.
Ο αστυνομικός που έφτασε αμέσως όπως κατέθεσε και σήμερα βρήκε το μαγαζί άδειο και μόνο κάποιους που περίμεναν τον άνθρωπο που αρνούνταν να αποχωρήσει.

















