Αλλαγή των δρομολογίων των αστικών κτελ πραγματοποιείται για την περίοδο των εορτών λόγω της μείωσης της επιβατικής κίνησης.
Ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας Νίκος Γούλας μίλησε στον ΛΑΜΙΑ-FM1 για τις αναγκαστικές μειώσεις των δρομολογίων σε περιόδους χαμηλής κινητικότητας όπως οι περίοδοι εορτών και διακοπών,κυρίως κατά το κλείσιμο των σχολείων.
Την ημέρα των Χριστουγέννων δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο όπως κάθε χρόνο ενημέρωσε ο ίδιος ενώ την επόμενη είναι επίσημη αργία και θα τηρηθεί το πρόγραμμα που προβλέπεται για τις ημέρες αυτές.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ αναφέρθηκε συνοπτικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και που πιθανολογεί ότι θα τους οδηγήσουν σε απεργιακές και άλλου είδους κινητοποιήσεις στο άμεσο μέλλον.
Σχολιάζοντας την κίνηση των ημερών ανέφερε ότι είναι σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ενώ τόνισε ότι παρατηρούνται φαινόμενα συμφόρησης στους δρόμους όπου το κυκλοφοριακό πρόβλημα κυρίως εντός της πόλης εντείνεται.

















