Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΟΑΣΥ στα δυο περιστατικά που καταγράφηκαν κατά την διεξαγωγή της δίκης για την υπόθεση των Τεμπών με την συμπεριφορά που «εισέπραξαν» αστυνομικοί από την κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Για μπούλινγκ με την χρήση της τεχνολογίας σε μια γυναίκα αστυνομικό κάνει λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης και δίνει συγχαρητήρια στην συνάδελφο του για την στάση που κράτησε. Πρόσθεσε ότι η αστυνομικος του που εκτελούσε υπηρεσία με εντολές των ανωτέρων της βρέθηκε πλήρως εκτεθειμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τέτοιες συμπεριφορές όπως είπε ο Νίκος Τριανταφύλλης καταστρατηγούν κάθε έννοια δημοκρατίας.
Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Πελεκάνο,μεταφέροντας του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μάγος δεν είναι κανένας ενημερώνουμε για να μεταφερθούν στη φυσική ηγεσία και να λυθούν δήλωσε ο Νίκος Τριανταφύλλης.

















