Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσθήκη του lamiafm1.gr στην Google

Όλοι οι γιατροί του ΕΣΥ σε μία ψηφιακή πλατφόρμα – Πώς θα κλείνουν ραντεβού οι πολίτες

Facebook

Μια νέα σελίδα στις υπηρεσίες υγείας ανοίγει από αυτόν τον μήνα  με την ένταξη και των νοσοκομειακών γιατρών στο ενοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών ραντεβού που έχει θέσει σε λειτουργία το υπουργείο Υγείας.

Πλέον οι πολίτες θα κλείνουν τις δωρεάν επισκέψεις τους σε γιατρούς τηλεφωνικά ή ψηφιακά, έχοντας άμεση, εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις δομές υγείας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) και του ΕΣΥ.

Περίπου 11.000 ειδικευμένοι γιατροί από τα δημόσια νοσοκομεία θα μπουν στη δεξαμενή με τους 3.166 ιδιώτες γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και τους 4.277 που υπηρετούν σε δημόσιες δομές ΠΦΥ, δηλαδή σε Κέντρα Υγείας και Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), και οι οποίοι έχουν ήδη ενταχθεί στο σύστημα των ραντεβού.

Σταδιακά και μέχρι το τέλος του έτους σχεδόν 18.500 γιατροί θα είναι συνολικά διαθέσιμοι για να εξυπηρετούν τους πολίτες είτε για εξέταση είτε για συνταγογράφηση, αριθμός που εκτιμάται πως θα καλύψει τις ανάγκες του πληθυσμού. Ευαγγελισμός, Λαϊκό, Γ. Γεννηματάς, Ιπποκράτειο, ΚΑΤ είναι τα πρώτα νοσοκομεία που θα μπουν στο σύστημα και θα ακολουθήσουν τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Ρίου και Ιωαννίνων.
Με τρεις τρόπους η πρόσβαση των πολιτών στο ενοποιημένο σύστημα ραντεβού
Facebook

Περισσότερες Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Editor's Pick